Facebook Instagram

Välkommen till Suijker Textil - Vår historia


1994: Vägen till självständighet


Vår verkställande direktör Axel Suijker inledde vår företagshistoria 1994 genom att bli egenföretagare.

Efter att ha avslutat sin utbildning som industriell kontorist och arbetat för en internationell klädtillverkare i många år bestämde han sig för att arbeta självständigt som säljare av tyger.

 Han samarbetade med olika europeiska väverier och tygtillverkare för att sälja högkvalitativa, tekniska tyger till klädtillverkare.

Detta gjorde det möjligt för honom att bygga upp ett nätverk av textiltillverkare, klädtillverkare och industrikunder, vilket fungerade som en grund för de kommande åren.

2004: Försäljning på Artländer Hof


På familjen Suijkers privata egendom finns det första lagret. Den första lagerförsäljningen möjliggjordes för kunder från Quakenbrück-området. och därför hittade man i allt större utsträckning vägen till privata kunder. Här kunderna njöt inte bara av det stora urvalet av tyger utan också av den extraordinära den extraordinära atmosfären som erbjuds av den kulturminnesmärkta Artländer Hof i i familjen Suijker. Några år senare renoverades delar av gården speciellt för detta ändamål. renoverades igen några år senare, så att utbudet av tyger kunde utökas med olika typer av tyger.

2010: Distribution på nätet


I och med den ständiga moderniseringen av småföretagen började försäljningen på nätet distribution på nätet inleddes också. Under de närmaste åren olika online-marknadsplatser, företagets egen online-butik för privatkunder, och slutligen och slutligen en onlineplattform för grossister.

Idag kan vi sälja våra produkter via olika kanaler i hela Europa. Europa och till och med utanför Europas gränser för att stödja våra kunder i projekt och tillhandahålla lämpliga textilier för dem. leverans.

2020: Flytta till den nya företagsbyggnaden


För att möta den ständigt ökande efterfrågan på tyger har en ny För att möta efterfrågan på tyger byggdes en ny företagsbyggnad. Ett stort försäljningsrum med hela vårt tygsortiment har inrättats här för kunder och för tillskärning av onlinebeställningar. Dessutom kontor för personalen, ledningen och ett rymligt lager. lager.

För närvarande arbetar 20 anställda hårt varje dag för att hitta rätt person. att hitta, klippa och packa rätt tyg för varje kund. förpackade för varje kund. Vi är alltid på jakt efter nya och intressanta textilier och textilier och möjligheter att leva ut vår passion för tyger.